Skip links

Uslovi poslovanja

Sledeće pretpostavke su napravljene vezano za Vaš projekat, što će uticati na stavke predloga uključujući, ali ne ograničavajući se na: procene troškova, rezultate, raspored izrade i tim koji radi na projektu.

– Studio Prime ne može da garantuje niti obećava bilo kakav plasman u pretraživačima, niti visoku zastupljenost i posećenost u pretraživačima.

– Klijent obezbeđuje sav sadržaj vezano za sajt ili drugu uslugu kada se odobri dizajn.

– Sav materijal koji se koristi u izradi sajta ili drugih marketinških usluga obezbeđuje klijent i oni su odgovorni za sva prava na slike i tekst i vlasništvo su klijenta.

– Tekst dostaviti u MS Word dokumentu.

– Logo kompanije treba dostaviti u vektorskom formatu kao .EPS, .AI, .CDR ili u .PNG formatu visoke rezolucije transparentan i slike u .JPG formatu.

– Studio Prime na zahtev klijenta, pruža istraživanje i pomoć u vezi sa Premium temom koja će se koristiti za sajt i pomoć u vezi sa slikama.

– Studio Prime će rešiti sve probleme u vezi sa greškama tek nakon pokretanja sajta u roku od 30 dana od aktivacije sajta uživo. Nakon tog perioda ispravke i dodatni rad naplaćuje se po radnom satu. Ukoliko klijent ima ugovor o održavanju web sajta, oslobođen je dodatnih troškova.

– Ukoliko klijent izvrši bilo kakve promene u kodu web sajta ili hostuje na serverima koje nije odobrio Studio Prime, što dovede do problema sa web sajtom i/ili ranjivosti, Studio Prime neće biti odgovoran za ispravljanje greške bez primanja nadoknade za vreme i materijal.

– Troškovi za premium temu, fotografije i druge usluge kao što su server, domen, dodatni plugin plaćuju se 100% unapred. Plaćanje naših usluga je 50% unapred, a konačna uplata dospeva pre pokretanja/završetka projekta web sajta ili drugih usluga.

– Otkazivanje web dizajna ili druge usluge: depozit od 20% se ne vraća koji je dospeo u trenutku sklapanja posla.

– Klijent zadržava sva prava intelektualne svojine nad originalnim materijalom (npr. dizajn, kod, fotografija) ili web sajtom.

– Izrada sajta će se smatrati završenim nakon puštanja sajta u rad.

🍪   Saglasni ste sa upotrebom kolačića ako nastavite da koristite ovu veb stranicu. Detaljnije