Skip links

Politika privatnosti

Poštujemo Vašu privatnost i razumemo da je ona veoma važna. Ovaj dokument o politici privatnosti navodi tipove ličnih podataka koje primamo i prikupljamo kada koristite Studio Prime web lokaciju, kao i neke od koraka koje preduzimamo da zaštitimo informacije. Nadamo se da će Vam ovo pomoći da ostanete informisani kada odlučite da delite lične podatke sa nama.

Studio Prime nastoji da održi najviše standarde pristojnosti, poštenja i integriteta u svim našim aktivnostima. Takođe smo posvećeni zaštiti naših kupaca, potrošača i privatnosti posetilaca našeg sajta. Da bismo olakšali pronalaženje ovog obaveštenja, činimo ga dostupnim na svim stranicama naše veb stranice.

Koristimo povratne adrese e-pošte da odgovorimo na e-poštu koju primimo za kontakt, tehničku podršku, korisničku podršku, ažuriranja e-pošte ili dr. Takve adrese se ne koriste u druge svrhe i ne dele se sa spoljnim stranama.

Lične informacije
Studio Prime prikuplja lične podatke posetilaca našeg sajta samo na dobrovoljnoj osnovi. Lični podaci koji se prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi mogu uključivati ime, adresu, adresu e-pošte, naziv kompanije i broj telefona.
Ove informacije se prikupljaju ako kupite ili zatražite informacije od nas i popunite naše obrasce da biste se pridružili našoj listi e-pošte ili zatražili bilo koju drugu uslugu ili informacije od nas. Prikupljene informacije se interno pregledaju i koriste za poboljšanje sadržaja našeg sajta, informisanje posetilaca o promenama, kao i za odgovaranje na pitanja posetilaca.

Koristimo povratne adrese e-pošte da odgovorimo na e-poštu koju primimo za kontakt, tehničku podršku, korisničku podršku, ažuriranja e-pošte ili dr. Takve adrese se ne koriste u druge svrhe i ne dele se sa spoljnim stranama.

Kada se informacije pregledaju, one se ili brišu ili čuvaju u našim datotekama. Lični podaci dobijeni od svakog posetioca biće korišćeni isključivo u interne svrhe i neće se prodavati ili davati trećoj strani.

Web lokacije trećih strana
Sajt može da sadrži linkove, reklame ili baner oglase koji Vas vode do drugih sajtova, koji pripadaju trećim stranama. Sve takve veze su date isključivo kao pogodnost za Vas. Studio Prime nema kontrolu nad ovim veb stranicama ili njihovim sadržajem i ne preuzima nikakvu odgovornost za ove veb stranice. Studio Prime ne podržava niti daje bilo kakve izjave o ovim veb stranicama, niti bilo kakvim informacijama, materijalima ili proizvodima koji se nalaze na njima. Bilo koja vrsta informacija, uključujući lične podatke, dostavljene takvom sajtu nije odgovornost Studio Prime i ova kompanija se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvo korišćenje sajtova trećih strana. Ako pristupite bilo kojoj od veb lokacija trećih strana koje su povezane na ovoj veb lokaciji, obavezno pročitajte politiku privatnosti te veb lokacije.

Kolačići
Možemo da koristimo kolačiće da bismo vam pomogli da prilagodite svoje iskustvo na mreži. Kolačići su identifikatori, mali fajlovi koji se prenose na čvrsti disk Vašeg računara preko Vašeg veb pretraživača kako bi omogućili našim sistemima da prepoznaju pretraživač. Svrha kolačića je da obaveste veb server da ste se vratili na određenu stranicu. Na primer, ako prilagodite stranice sajta ili se registrujete za bilo koju od usluga našeg sajta, kolačić omogućava Studio Prime da proveri određene informacije za Vaše sledeće posete.

Imate opciju da prihvatite ili odbijete kolačiće tako što ćete promeniti podešavanja pretraživača, međutim, ako odlučite da odbijete kolačiće, nećete imati interaktivne funkcije sajta.

Sigurnost podataka
Posvećeni smo bezbednosti Vaših podataka. Da bismo sprečili neovlašćeni pristup i otkrivanje podataka, koristimo napredne elektronske procedure upravljanja za bezbedno skladištenje informacija koje prikupljamo.

Informacije nelične prirode
U nekim slučajevima možemo dobiti informacije o Vama koje nisu lične prirode. Koristimo ove informacije, koje ne identifikuju pojedinačne korisnike, da analiziramo trendove, da administriramo sajt, da pratimo kretanje korisnika po sajtu i da prikupimo demografske informacije o našoj bazi korisnika u celini. Prikupljene informacije se koriste isključivo za internu reviziju i ne dele se sa drugim organizacijama u komercijalne svrhe.

Kako možete da ispravite ili uklonite svoje podatke
Ovaj dokument smo obezbedili sa Politikom privatnosti, tj. Politika privatnosti, kao izjava o našoj posvećenosti zaštiti Vaših ličnih podataka. Ako ste poslali lične podatke preko našeg sajta i želite da se podaci izbrišu iz evidencije ili želite da ih ažurirate, koristite naše stranice obrasca za kontakt.

Ispravke i datum stupanja na snagu
Studio Prime zadržava pravo promene Politike privatnosti. Ako dođe do promene u našoj praksi privatnosti, promenićemo je na našoj stranici Politike privatnosti. Preporučujemo Vam da s vremena na vreme pregledate ovu stranicu kako biste znali koje informacije prikupljamo i kako se koriste.

Prihvatanje uslova
Ako se ne slažete sa Politikom privatnosti Izjava o privatnosti Studio Prime-a, kao što je objavljena ovde, nemojte koristiti ovaj sajt ili bilo koju od usluga koje nudi ovaj sajt.

Vaše korišćenje ovog sajta znači da prihvatate ovu Politiku privatnosti.

🍪   Saglasni ste sa upotrebom kolačića ako nastavite da koristite ovu veb stranicu. Detaljnije