Skip links

Istražite NAŠE kreativne usluge

Pružamo digitalne usluge preduzećima i industrijama različitih veličina.

Ono što radimo i volimo!

Izrada sajtova
Web dizajn

Studio Prime je ponosan na uspeh naših klijenata i strastven u tome da pomogne da ubrzaju svoj rast i razvoj kompanije. Svaki naš projekat je temeljno urađen, tako da godinama uživamo poverenje naših klijenata.

Studio Prime razume važnost da bude digitalna agencija na prvom mestu za klijenta koja daje neuporedivu vrednost izgradnji dugoročnih odnosa, pružajući zapanjujuće usluge veb dizajna koje inspirišu korisnike.

Nudimo usluge izrade veb sajta (web dizajn) i online prodavnica unikatnog dizajna, podršku, obuku, bezbednost i konsalting u svim verzijama WordPress-a, WooCommerce-a i plugina.

Na svaki zahtev odgovaramo istog dana, uglavnom u roku od sat do dva, a najkasnije u roku od 24 sata.

Zašto WordPress?

WordPress je sistem za upravljanje sadržajem otvorenog koda (CMS). Mnoge kompanije širom sveta su ga prepoznale kao najbolje rešenje za web razvoj, što je rezultiralo vodećom CMS pozicijom na svetskom tržištu sa više od 60%. WordPress je izuzetno jednostavan za korišćenje i navigaciju i ima širok spektar upotrebe i dodataka koji se mogu implementirati u različite svrhe.

Web sajt, Blog ili Prodavnica

Izaberite! Uz WordPress, možete imati sve! Od blogova do velikih korporativnih veb stranica i onlajn prodavnica.

WordPress alatke

Napredni uređivač, brzo i lako ubacite elemente, slike, PDF-ove i video zapise, kreirajte newsletter...

Teme i dodaci

WordPress ima veliku podršku zajednice, premium teme za jedinstven izgled i mnogo dodataka za korišćenje besplatnih ili komercijalnih.

SEO Friendly

WordPress je prilagođen SEO-u, pružajući bolje rangiranje na Google-u. Uz nekoliko dodataka za WordPress, možete imati izuzetan SEO Vašeg sajta, a rangiranje vaše veb lokacije biće izuzetno visoko.

Online prodavnica E-Commerce

Internet prodavnica je jedan od najpopularnijih načina trgovine danas. To je srce online trgovine. Kupovina proizvoda preko online prodavnica postala je moderan, ali i najbrži način kupovine proizvoda. Objedinjuje svaki aspekt Vašeg poslovanja na vebu. Pomaže vam da efikasnije upravljate, distribuirate i delite svoje proizvode 365 dana u godini.

WooComerce platforma je onlajn prodavnica napravljena u WordPress tehnologiji, koju karakteriše jednostavna instalacija, jednostavan korisnički interfejs i redovno poboljšanje. Ova tehnologija je najrasprostranjenija na tržištu e-trgovine. Veoma je jednostavna za korišćenje kao što je kreiranje proizvoda bez ograničenja, kategorizacija, ažuriranje cena, kreiranje ponuda, popusta i promocija sve do SEO optimizacije pojedinačnih stranica. Internet prodavnica se može nadograditi sa svakom funkcijom koja Vam je potrebna da proširite svoje poslovanje na mreži.

Održavanje web sajtova

Ključno je da imate najnoviju verziju WordPress-a, kao i sve dodatke i teme koje koristite na svom sajtu. Neažurirani dodaci i CMS su najčešći uzrok hakovanja sajtova. WordPress je zapravo prilično siguran CMS, ali samo kada se ažurira.

Ono što je važno i što Vam daje sigurnost je činjenica da se vrlo često ažurira i unapređuje. Bezbednost je uvek na čelu zajednice programera koji je razvijaju. WordPress stalno ažurira svoj sistem, čime se zatvaraju bezbednosne ranjivosti koje se nalaze u starijim verzijama. Ove bezbednosne propuste mogu dovesti do zloupotrebe Vašeg sajta, preko koje se mogu širiti virusi, neželjena pošta itd., a Vi niste ni svesni šta se dešava ispod haube.

Tokom ažuriranja, naši programeri brinu o svemu. Održavanje sajta obuhvata zaštitu web stranice i servera, ažuriranje PHP verzije, ažuriranje dodataka i tema, offline rezervne kopije baza podataka i datoteka, praćenje rada i dostupnosti veb stranice, ažuriranje sadržaja, praćenje i zaštitu od malvera. Naše usluge takođe uključuju neutralisanje bezbednosnih rizika, kao što su upadi na sajt, slanje neželjene pošte, blokiranje sadržaja i druga bezbednosna pitanja.

Cena usluge održavanja zavisi od broja promena i potreba same veb stranice. Imamo pakete održavanja na godišnjem nivou (ugovor na godinu dana) ili po potrebi.

Spreman za sve uredjaje

Naše veb stranice su prilagodljive (responsive), što znači da se vaša veb lokacija prilagođava svim rezolucijama i uređajima, mobilnim telefonima, tabletima, laptop i desktop računarima.

Od velike je važnosti šta je korisničko iskustvo (UX - User Experience) i koliko lako stupaju u interakciju sa Vašim web sajtom. Lično iskustvo je od velike važnosti, sajt mora biti brz i pouzdan, lak za interakciju. Možete prigrliti potencijalne klijente čistim dizajnom i odličnim korisničkim iskustvom.

Sajtovi koji reaguju na sve uređaje imaju značajnu prednost u odnosu na druge, pa čak i Google rangira više sajtove prilagođene svim uređajima.

zablistajte punim sjajem

Dizajn usluge

Oživite svoje Ideje. Prvi utisak je često poslednji, pa je vizuelni identitet kompanije najvažniji. Imamo preko 20 godina iskustva u grafičkom dizajnu i pripremi za štampu, dizajnu logotipa i vizuelnom identitetu.

Radeći za mnoge svetske brendove, stekli smo nova iskustva i znanja koja nas čine inovativnijim, kreativnijim i drugačijim!

Predstavite svoj brend kroz jedinstven i sveobuhvatan vizuelni koncept, jedinstven logo i dozvolite Vašoj kompaniji da konačno zablista punim sjajem.

Logo dizajn

Dizajn vizit karti

Dizajn vizuelnog identiteta

Grafički dizajn i priprema za štampu

Retuširanje i obrada fotografija

Profesionalno uklanjanje pozadine proizvoda ili modela

Pratimo trend

Najnovijih tehnologija

Naš kreativni tim može pomoći da ponovo otkrijete Vaše poslovanje na svetskom tržištu. Kombinacija stila i tehnologije koju nudimo, u kombinaciji sa našom stručnošću, omogućava Vašem poslovanju da uspe na web-u. Naši interni stručnjaci za web razvoj su dobro upoznati i dobro obučeni za najnovije web tehnologije.

Studio Prime koristi tehnologije za veb razvoj koje su dokazane i praktične. Sa opcijama dostupnim na tržištu danas, možemo Vam pomoći da odredite šta je najbolje za Vaše potrebe.

Konstantnim usavršavanjem i praćenjem novih tehnologija u veb dizajnu i savremenim grafičkim pristupom, potrudićemo se da Vam ponudimo najbolja rešenja za Vaše probleme i zahteve. Takođe pomažemo našim klijentima da odaberu prave alate za hosting, e-trgovinu, premium temu, upravljanje sadržajem i brend vizuelnog identiteta.

Ready to get started?

Postanite član naše PRIME porodice.
Osetite razliku sa nama!

🍪   Saglasni ste sa upotrebom kolačića ako nastavite da koristite ovu veb stranicu. Detaljnije