Skip links

PRIME kreativne usluge

Pružamo digitalne usluge preduzećima i industrijama različitih veličina.

Studio Prime je ponosan na uspeh naših klijenata i strastven u tome da pomogne da ubrzaju svoj rast i razvoj kompanije. Svaki naš projekat je temeljno urađen, tako da godinama uživamo poverenje naših klijenata.

Studio Prime razume važnost da bude digitalna agencija na prvom mestu za klijenta koja daje neuporedivu vrednost izgradnji dugoročnih odnosa, pružajući zapanjujuće usluge web dizajna koje inspirišu korisnike.

Na svaki zahtev odgovaramo istog dana, uglavnom u roku od sat do dva, a najkasnije u roku od 24 sata.

Ono što radimo i volimo!

Izrada sajtova
Web dizajn

Studio Prime nudi usluge izrade web sajta i online prodavnica unikatnog dizajna, podršku, obuku, bezbednost i konsalting u svim verzijama WordPress-a, WooCommerce-a i plugina.

WordPress & WooCommerce development

Zaštita i održavanje web sajtova i online prodavnica

Oporavak i povratak sajtova, Backup & Restore

Cache, Server, PHP, SSL konfiguracija

CloudFlare CDN integracija

Transfer sajta na drugi domen ili hosting

Magento, Shopify & Custom Development - na zahtev

U sklopu usluga nudimo i implementaciju:
- Google servisa (Analytics, Search Console, SiteMap, GTM, MyBusiness...)
- Booking integracija (Kalendar, Dogadjaji, Hotel/Restoran rezervacije)
- Izrada kontakt formi i formulara, konfiguratora
- Integraciju sa socijalnim mrežama (Facebook, Instagram)
- MailChimp mail marketing integracija
- Konfiguracija akcijskih kupona, plaćanje putem kartica, PDF...
- Instalacija dodatnih plugin-a po potrebi klijenta
- Dizajn banera, obrada i optimizacija slika za web

Posebno izdvajamo instalaciju i podešavanje plugina i izradu neophodnih strana za - GDPR (General Data Protection Regulation).

Zašto WordPress?

WordPress je sistem za upravljanje sadržajem otvorenog koda (CMS). Mnoge kompanije širom sveta su ga prepoznale kao najbolje rešenje za web razvoj, što je rezultiralo vodećom CMS pozicijom na svetskom tržištu sa više od 60%. WordPress je izuzetno jednostavan za korišćenje i navigaciju i ima širok spektar upotrebe i dodataka koji se mogu implementirati u različite svrhe.

Web sajt, Blog ili Prodavnica

Izaberite! Uz WordPress, možete imati sve! Od blogova do velikih korporativnih veb stranica i onlajn prodavnica.

WordPress alatke

Napredni uređivač, brzo i lako ubacite elemente, slike, PDF-ove i video zapise, kreirajte newsletter...

Teme i dodaci

WordPress ima veliku podršku zajednice, premium teme za jedinstven izgled i mnogo dodataka za korišćenje besplatnih ili komercijalnih.

SEO Friendly

WordPress je prilagođen SEO-u, pružajući bolje rangiranje na Google-u. Uz nekoliko dodataka za WordPress, možete imati izuzetan SEO Vašeg sajta, a rangiranje vaše veb lokacije biće izuzetno visoko.

Izrada Online prodavnica

Internet prodavnica je jedan od najpopularnijih načina trgovine danas. To je srce online trgovine. Kupovina proizvoda preko online prodavnica postala je moderan, ali i najbrži način kupovine proizvoda. Objedinjuje svaki aspekt Vašeg poslovanja na web-u. Pomaže vam da efikasnije upravljate, distribuirate i delite svoje proizvode 365 dana u godini.

WooComerce platforma je onlajn prodavnica napravljena u WordPress tehnologiji, koju karakteriše jednostavna instalacija, jednostavan korisnički interfejs i redovno poboljšanje. Ova tehnologija je najrasprostranjenija na tržištu e-trgovine.

Veoma je jednostavna za korišćenje kao što je kreiranje proizvoda bez ograničenja, kategorizacija, ažuriranje cena, kreiranje ponuda, popusta i promocija sve do SEO optimizacije pojedinačnih stranica.

Internet prodavnica se može nadograditi sa svakom funkcijom koja Vam je potrebna da proširite svoje poslovanje na mreži.

Održavanje web sajtova

Ključno je da imate najnoviju verziju WordPress-a, kao i sve dodatke i teme koje koristite na svom sajtu. Neažurirani dodaci i CMS su najčešći uzrok hakovanja sajtova. WordPress je zapravo prilično siguran CMS, ali kada se redovno ažurira.

Ono što je važno i što Vam daje sigurnost je činjenica da WordPress programeri vrlo često ažuriraju i unapređuju svoj sistem, čime se zatvaraju bezbednosne ranjivosti koje se nalaze u starijim verzijama. Ovi bezbednosni propusti mogu dovesti do zloupotrebe Vašeg sajta, preko kojih se mogu širiti virusi, neželjena pošta itd., a Vi niste ni svesni šta se dešava ispod haube.

Tokom ažuriranja, naši programeri brinu o svemu. Održavanje sajta obuhvata zaštitu web stranice i servera, ažuriranje PHP verzije, ažuriranje WordPress, ažuriranje dodataka i tema, provera kompatibilnosti dodataka, rešavanje problema i ispravljanje grešaka, offline rezervne kopije baza podataka i datoteka, praćenje rada i dostupnosti web stranice, ažuriranje sadržaja, praćenje i zaštita od malvera. Održavanje takođe uključuje proveru performansi i optimizaciju keš sistema, neutralisanje bezbednosnih rizika, kao što su upadi na sajt, spam, blokiranje sadržaja i druga bezbednosna pitanja.

Cena usluge održavanja zavisi od broja promena i potreba same web stranice. Imamo pakete održavanja na godišnjem nivou (ugovor na godinu dana) ili po potrebi.

Spreman za sve uredjaje

Naše veb stranice su prilagodljive (responsive), što znači da se Vaša web lokacija prilagođava svim rezolucijama i uređajima, mobilnim telefonima, tabletima, laptop i desktop računarima.

Od velike je važnosti šta je korisničko iskustvo (UX - User Experience) i koliko lako stupaju u interakciju sa Vašim web sajtom. Lično iskustvo je od velike važnosti, sajt mora biti brz i pouzdan, lak za interakciju. Možete prigrliti potencijalne klijente čistim dizajnom i odličnim korisničkim iskustvom.

Sajtovi koji reaguju na sve uređaje imaju značajnu prednost u odnosu na druge, pa čak i Google rangira više sajtove prilagođene svim uređajima.

zablistajte punim sjajem

Grafički dizajn

Oživite svoje Ideje. Prvi utisak je često poslednji, pa je vizuelni identitet kompanije najvažniji. Imamo preko 25 godina iskustva u grafičkom dizajnu, logo dizajnu, dizajnu ambalaže, promo materijala i pripremi za štampu.

Studio Prime nudi i obradu fotografija, retuširanje, kolor korekcija boja i tonova, korekcija temperature, brisanje i dodavanje elemenata, uklanjanje pozadine, restauraciju i kolorizaciju starih fotografija.

Radeći za mnoge svetske brendove, stekli smo nova iskustva i znanja koja nas čine inovativnijim, kreativnijim i drugačijim!

Predstavite svoj brend kroz jedinstven i sveobuhvatan vizuelni koncept, jedinstven logo i dozvolite Vašoj kompaniji da konačno zablista punim sjajem.

Logo dizajn, dizajn vizit karti

Dizajn vizuelnog identiteta

Dizajn kataloga, brošura, prospekta i ostalog promo materijala

Dizajn ambalaže - etiketa, kutija, kesica, nalepnica…

Dizajn banera za web sajtove, online prodavnice, društvene mreže

Obrada slika - foto modela, proizvoda, reklamnih fotografija...

Profesionalno uklanjanje pozadine sa slika

Everything is possible!

Zašto MI

Naš kreativni tim može pomoći da ponovo otkrijete Vaše poslovanje na svetskom tržištu. Kombinacija stila i tehnologije koju nudimo, u kombinaciji sa našom stručnošću, omogućava Vašem poslovanju da uspe na web-u. Naši interni stručnjaci za web razvoj i grafički dizajneri su dobro upoznati i dobro obučeni za najnovije web tehnologije.

Studio Prime koristi tehnologije za web razvoj koje su dokazane i praktične. Sa opcijama dostupnim na tržištu danas, možemo Vam pomoći da odredite šta je najbolje za Vaše potrebe.

Konstantnim usavršavanjem i praćenjem novih tehnologija iz oblasti web dizajna i savremenim grafičkim pristupom, potrudićemo se da Vam ponudimo najbolja rešenja za Vaše probleme i zahteve.

Našim klijentima pomažemo u svim aspektima poslovanja, od vizuelnog identiteta kompanije, pravilnog izbora hosting kompanije, izbor CMS-a, šablona (teme), prave alate i dodatke potrebnih za nesmetan rad, obuka za upravljanje sadržajem...

Ready to get started?

Postanite deo naše PRIME porodice.

🍪   Saglasni ste sa upotrebom kolačića ako nastavite da koristite ovu veb stranicu. Detaljnije