Skip links

O nama

Everything is possible!

team-meeting
girl-phone
designers and developers
Studio Prime - FEEL THE DIFFERENCE

Trusted Experience.

Preko 18 godina iskustva u oblasti web dizajna i razvoja, više od 25 godina u grafičkom dizajnu i fotografiji, formiran je i profesionalni dizajn Studio PRIME.

Studio Prime Leskovac, posluje od 2010. godine i pruža inovativna rešenja iz oblasti izrade web sajtova i online prodavnica, logo i grafičkog dizajna, dizajna vizuelnog identiteta, ambalaže i promo materijala za preduzeća i industrije različitih veličina. Studio PRIME je uradio više radova u navedenim oblastima kako za domaće tako i za inostrano tržište.

Studio Prime posluje na teritoriji cele Srbije. Ponosni smo što je naš tim porastao i što smo proširili svoja znanja i usluge u Evropi i Americi.

Zašto mi?

Volimo ono što radimo i zato to radimo tako dobro. Za nas ne postoje mali ili veliki klijenti – svi su podjednako važni. Pažljivo slušamo Vaše ideje i sprovodimo u delo.

Inovativni

Pratimo nove trendove, stilove, tehnologije, kako bismo Vam pomogli da svoju kompaniju predstavite u najboljem i najnovijem svetlu!

Kreativni

Jedinstven, harizmatičan dizajn koji odiše jednostavnošću i elegancijom, prenoseći jasnu poruku Vašeg brenda.

Studio PRIME

NAŠ CILJ

Naš cilj je da pružimo kompletnu uslugu za kvalitetan vizuelni identitet Vaše kompanije, da razmišljamo zajedno sa našim klijentima, kreiramo komunikacionu strategiju i kreativno i efikasno oglašavanje, koje optimalno ispunjava poslovne ciljeve i marketinške planove naših klijenata i uvećava profit uz našu pomoć.

Deleći istu viziju i kombinujući moderno i funkcionalno, do sada smo uspešno završili preko 130 internet prezentacija, više desetina velikih E-Commerce prodavnica, vizuelnih i korporativnih identiteta...

Naše iskustvo u ovoj oblasti, kao i stalno prilagođavanje novim trendovima i dostignućima web dizajna, omogućavaju nam da klijentima ponudimo zaista profesionalnu uslugu i kvalitetna dizajnerska rešenja.

Klijenti o nama
🍪   Saglasni ste sa upotrebom kolačića ako nastavite da koristite ovu veb stranicu. Detaljnije