Skip links

O nama

Everything is possible!

team-meeting
girl-phone
designers and developers
Studio Prime - FEEL THE DIFFERENCE

Trusted Experience.

Studio Prime Leskovac, posluje od 2010. godine i pruža inovativna rešenja iz oblasti izrade veb sajtova (web dizajn), online prodavnica, logo i grafičkog dizajna na teritoriji cele Srbije. Ponosni smo što je naš tim porastao i što smo proširili svoja znanja i usluge u Evropi i Americi. Pružamo sveobuhvatan dizajn i izradu veb sajta, izradu onlajn prodavnica, web marketinga, seo optimizacije i usluge dizajna vizuelnog identiteta za preduzeća i industrije različitih veličina.

Zašto mi?

Volimo ono što radimo i zato to radimo tako dobro. Za nas ne postoje mali ili veliki klijenti – svi su podjednako važni. Pažljivo slušamo Vaše ideje i sprovodimo u delo.

Inovativni

Pratimo nove trendove, stilove, tehnologije, kako bismo Vam pomogli da svoju kompaniju predstavite u najboljem i najnovijem svetlu!

Kreativni

Jedinstven, harizmatičan dizajn koji odiše jednostavnošću i elegancijom, prenoseći jednostavnu poruku.

Studio PRIME

O NAMA

Preko 22 godina iskustva u oblasti web dizajna i razvoja, grafičkog dizajna, logo dizajna i fotografije, formiran je profesionalni dizajn Studio PRIME. Studio Prime Leskovac je uradio više radova u navedenim oblastima kako za domaće tako i za inostrano tržište.

Naš cilj je da pružimo kompletnu uslugu za kvalitetan vizuelni identitet Vaše kompanije, da razmišljamo zajedno sa našim klijentima, kreiramo komunikacionu strategiju i kreativno i efikasno oglašavanje, koje optimalno ispunjava poslovne ciljeve i marketinške planove naših klijenata i uvećava profit uz našu pomoć.

Deleći istu viziju i kombinujući moderno i funkcionalno, do sada smo uspešno završili preko 80 internet prezentacija, desetine velikih e-commerce prodavnica, vizuelnih i korporativnih identiteta...

Naše iskustvo u ovoj oblasti, kao i stalno prilagođavanje novim trendovima i dostignućima web dizajna, omogućavaju nam da klijentima ponudimo zaista profesionalnu uslugu i kvalitetna dizajnerska rešenja.

Klijenti o nama
🍪   Saglasni ste sa upotrebom kolačića ako nastavite da koristite ovu veb stranicu. Detaljnije